Verhuisservice

Een verhuizing kost veel tijd en geld om alles rond te krijgen. Er moet aan verschillende dingen gedacht worden. Zoals verhuisdozen, coördinatie een verhuizer etc. Met de verhuisservice worden deze zaken uit handen genomen. U kunt eenvoudig via één website offertes aanvragen en contact opnemen met verhuizers. Zonder dat u meerdere bedrijven hoeft te bellen.

Hoe kan ik geld besparen op mijn verhuizing?

Er zijn veel verhuisbedrijven die in principe dezelfde service bieden. Ze verhuizen netjes uw spullen naar uw nieuwe woning. U kunt veel geld besparen door verhuizers te vergelijken. Met de verhuisservice vergelijkt u eenvoudig verschillende verhuizers. U kunt ze vergelijken op de prijs en zo uiteindelijk honderden euro’s besparen. Wilt u de verhuisservice vrijblijvend uitproberen? Vraag direct een offerte aan via onze website en bespaar honderden euro’s.

Hoeveel ruimte heb ik nodig in de verhuiswagen?

Als u gaat verhuizen dan neemt u vaak uw hele inboedel mee. Uw inboedel is vaak groter dan u vooraf gedacht had. Voor het berekenen van uw verhuiskosten is het berekenen van uw benodigde m3 nodig. Maar hoe kunt u het beste de ruimte die u nodig heeft berekenen? Hiervoor maakt u een schatting hoeveel verhuisdozen u nodig denkt te hebben. Er passen tien verhuisdozen in 1 m3 waardoor u hiervoor al een reële schatting kunt maken. Vervolgens kunt u de meubels die u meeneemt opmeten en noteren. 1 m3 is namelijk 1m x 1m x 1m. U kunt zo zelf berekenen wat voor een verhuiswagen u nodig heeft. Maar de verhuisservice helpt u ook graag met het berekenen van uw inboedel. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Zodra u besloten heeft om te gaan verhuizen kunt u gebruik maken van de verhuisservice. Bespaar op uw verhuiskosten en bel direct via 085 4320015 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. U kunt zo zelf een verhuisbedrijf uit zoeken die bij u past en betaalbaar is!