Verhuislift

Wilt u een verhuislift huren? Bij Verhuizen Garant bent u aan het juiste adres! Bij ons kunt u een verhuislift huren met bediening. Wanneer u bij ons een verhuislift huurt dan sturen wij altijd een medewerker mee voor de bediening. Het besturen van een verhuislift kan namelijk gevaarlijk zijn wanneer men geen ervaring heeft met de bediening. Het opbouwen, stabiliseren en afbreken van de verhuislift zal ongeveer twintig minuten in beslag nemen. Uiteraard is deze tijd afhankelijk van het type verhuislift.

Zelf verhuizen met een verhuislift

Wanneer u uw verhuizing zelf verricht en hierbij gebruik wilt maken van een verhuislift dan is onze all-in-one verhuisservice wellicht wat voor u. U kunt hiermee zonder meerkosten een verhuislift met verhuiswagen huren. De verhuiswagen krijgt u er dus kosteloos bij!

Onze verhuisliften

Wij voor iedere situatie een geschikte verhuislift. Onze verhuisliften hebben een maximale hoogte van 29 meter (9e verdieping), zijn vrijwel overal inzetbaar en kunnen maximaal 250 kilogram per keer dragen. De grote laadoppervlakte zorgt ervoor dat veel spullen tegelijk kunnen worden vervoerd.

Prijzen verhuislift

Bent u benieuwd naar de prijzen van het huren van een verhuislift? Vraag dan eens een offerte aan. Wij garanderen u een scherpe prijs, bovendien werken wij alleen met vakmensen en hoogwaardige verhuisliften. Wij horen graag van u wat uw wensen zijn!