Senioren verhuisservice

Verhuizen op zich is al een gedoe en brengt een hoop geregel met zich mee. Verhuizen ‘op leeftijd’ moet al helemaal niet onderschat worden. Dit is toch vaak een ingrijpende gebeurtenis, waarbij een hoop zorgen en stress om de hoek komen kijken. Zoekt u of een naaste ondersteuning hierbij? Neem dan eens contact op met de Senioren Verhuisservice, wij bieden senioren persoonlijke begeleiding bij het verhuizen en zullen het zo makkelijk mogelijk voor hen maken!

Persoonlijke benadering

Omdat voor iedereen de zorgen en wensen over het verhuizen verschillend zijn pakt de Senioren Verhuisservice het persoonlijk aan. Wij komen bij u langs om de verhuizing door te spreken zodat wij precies weten wat uw voorkeuren zijn en welke specifieke hulp u wilt inhuren bij het verhuizen. Aan de hand hiervan maken we dan een offerte, zodat de kosten duidelijk zijn en u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Wel zo helder, wel zo prettig.

Waar wij u mee kunnen helpen

Wij bieden u een aantal verhuismogelijkheden die vooraf met u zullen worden doorgesproken. U kan kiezen uit een eenvoudige verhuisservice; dit houdt in dat het verhuisbedrijf alleen de meubels verplaatst naar de nieuwe woning. Maar onze specialisten van het verhuisbedrijf kunnen senioren ook bijstaan om het allemaal wat makkelijker en overzichtelijker te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het laten inpakken van uw schilderijen, beeldjes, breekbare spullen etc. Maar ook uw elektrische apparaten zullen wij zonder moeite voor u mee verhuizen. Eenmaal aangekomen in uw nieuwe seniorenwoning biedt ons verhuisbedrijf u ook aan de ingepakte spulletjes weer uit te pakken, op de door u gewenste plekken neer te zetten en de elektrische apparaten weer aan te sluiten. Dit bespaart u een hoop werk en stress, en zo kunt u na het verhuizen meteen beginnen met het wennen aan uw nieuwe woning.

Schoonmaak- en klusservice

Voor zowel het oude als het nieuwe huis kunnen wij ook het schoonmaken verzorgen. Zo komt u aan in een schone ruimte en laat uw oude huis verzorgd achter, onze senioren verhuisservice regelt het allemaal! Laat u een huurwoning achter? Dan kan ons verhuisbedrijf ook ervoor zorgen dat u huurwoning in de oude staat wordt hersteld. Wilt u uw pand in een wat frissere kleur of heeft u liever een ander behangetje? Het kan allemaal! Schakel gewoon ons verhuisbedrijf in en maak het uzelf niet onnodig moeilijker!